Старші  віком пластуни-сеніори поза Україною пам’ятають пластовий журнал «Там-Там», який протягом тривалого часу був джерелом цікавої пластової інформації. На сторінках цього видання можна було віднайти не лише інформацію з життя нашої організації, але й гумор, літературні і музичні спроби тощо. Журнал редагували члени 29 куреня УСП «Сіроманці», а поширювали його серед великого пластового братства переважно у США та Канаді.

Створений у 1954 році, «Там-Там» виходив у свій до 1971-го. Потім журнал призупинив існування, а Сіроманці віддали творчу енергію для інших пластових видань. Слово «призупинив» є правильно вжите, бо навесні 2010 року перше відновлене число журналу знову побачило світ. Тепер його редагують Сіроманці і Метропольної, і Української стеж. Голова Редакційної ради – пл. сен. Любомир Онишкевич, СМ (перший редактор «Там-Таму»), а відповідальний за випуск журналу – ст. пл. Роман Бдайцієв, який докладає основну кількість зусиль та креативу для того, щоби журнал і дизайном, і змістом приваблював читача.

Відновлений «Там-Там» виходитиме у світ щокварталу у вигляді електронного пластового журналу (на паперовому носії редакція його не друкуватиме). На п’ятдесяти сторінках цього видання Ви, шановні читачі, зустрінете публіцистику, інтерв’ю з цікавими особистостями, розповідь про важливі моменти пластового життя та анонси, найрізноманітніші цікавинки, а ще – практичні поради, гумор, мистецькі родзинки тощо. Але, як кажуть, краще один раз прочитати, аніж десять разів почути. Отож завантажуйте перше відновлене число «Там-Таму», і насолоджуйтеся текстами, приготованими для Вас численним товариством авторів журналу.

Завантажити журнал

Редакція
електронного пластового журналу «Там-Там»
Skype: panzer-jager
mobile: +380 (93) 327 99 18



Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment